+Follow | Dashboard
// Una Live Her Life ...

I'm So Sick and Tired of Everything :'/
Sunday, 17 June 2012 | 04:54 | 0 comments
Assalammualaikum , post kali nie for specific people . Sakit bile kite gaduh , amirite ? Lagi-2 dgn bestffriend sndiri . Mulut memang kite cakap i'm fine , i'm okay ape semua . Hati ? No one knows . Lately nie banyak mende jadi n those thing make my heart really hurts . Rase nak putar balik masa kalau boleh . I'm not stronger enough to faced this anymore.
Sangat tak fair bile semua orang keep blaming orang yang tak bersalah kan ? Aku penah rase semua tu , n ade sampai satu tahap kau rasa nak bunuh diri . Okay jangan , haram tu . Then bile kawan jadi strangers , pffttt . Rase hdup nie takde makne .

So kali nie nak mintak pengampunan beramai-ramai . Firstly to mama yoona n kaum kerabatnye yang amat terhormat , wina n hanis especially . Aku tau aku selalu buad salah ngan korang . Aku slalu bace blog korang , sedikit makan hati tapi korang memang cool . Keep writing those thing , aku tak marah sebab semua mende tu betul . No ones perfect kan korangg ? Kite kawan kann ? Please don treat aku macam musuh korangg . Aku sayang korang , SUMPAH . Mesti korang cakap aku hipokrit . Pape pun kalau tak puas hati cakap depan-2 dengan aku , aku boleh terima n try ubah prangai aku okay . Go GG , go kpop ! :)

Untuk geng yang aku sayang sangat-2 , tiqah , umie , farah , ain tyrah , aida , ain jihah , aten n yang tak termention kat sini . Aku sayang korang , hope everything will turn okay n as perfect as before . Kite dah kenal lame dah kacip lame but bile mende nie jadi kite jadi cam strangers , i hate that part so much . I'm so sorry sayangg-2 aku , i can't be that perfect of friend . But I LOVE YOU ALL . Kbai :')

#Walaupun kita dah okay nanti (i guess), luka tuh tetap ada . Hmm .

<< Older | Newer >>

Bonjour Fellas *_*




Bonjour fellas! Welcome to my Entries..Thanks for visited..Know all about About..nice to meet you. I love my Friends and my family..I have a lot of Stuffs for you..


Talking Talking *_*



Your CBOX code here :) Width:220?

Credits Section *_*



Skins : Aina Syaza
Helped Moha
Image : We Heart it
Best view : Google Chrome


Copyright 2012. All right reserved by HUSNAHAIRUNI♥ . Power by Blogger