+Follow | Dashboard
// Una Live Her Life ...

Holiday is Over . :'(
Friday, 8 June 2012 | 19:51 | 0 comments
Assalammualaikum ♥ Hey , today is SATURDAY I'M IN LOVE . Cehh -,-' Besok last cuti pastu sekolah . Okay , pffttt . Malas nak pegi sekolah , baju , tudung , beg sekolah , buku entah ke mana . Cuti sangat best sampai pipi aku dah naik , berat pun same . Hah , kalau cuti extend lagi , korang tak rase tumbesaran aku bertambah maju ke ? hehe . Tapi cuti tahun nie tak same macam tahun-2 lepas. Budak PMR kan , ade kelas tambahan yang spatutnye 4 hari tp aku pegi 2 hari je . Buad muke tak bersalah ponteng kelas , haihh . 2 minggu cuti mesti korang ingat akuu goyang kaki ? *gile ape ? Bukan stakat kaki tak boleh nak goyang, dengan tangan-2 skali tak boleh okeh . Aku sangat busy siapkan folio sej n geo yang macam pffttt nie . Adeh ! Tp , gudnews ! Folio sejarah aku dah siap , jyeahh ! Geo je tengah dok terkedek-kedek nak siapkan. Cepat betul masa berlalu . 1/8 trial , 9/10 PMR . Aku tak ready lagi :'( . Hmm . Lepas nie kene kosongkan otak , isi mende yang penting je . *kan senang kalau boleh delete je mende tak penting dalam otak nie . So , from now on dah tak boleh main-2 cam budak kecik kan ? Hmm .


kalau aku jumpe abam-2 hensem
nie maybe aku boleh jawab exam as easy 
as ABC je . *haha , k berangan -,-' .

That's all , with love , una ♥
Kbai , have a great day everyone♥

<< Older | Newer >>

Bonjour Fellas *_*




Bonjour fellas! Welcome to my Entries..Thanks for visited..Know all about About..nice to meet you. I love my Friends and my family..I have a lot of Stuffs for you..


Talking Talking *_*



Your CBOX code here :) Width:220?

Credits Section *_*



Skins : Aina Syaza
Helped Moha
Image : We Heart it
Best view : Google Chrome


Copyright 2012. All right reserved by HUSNAHAIRUNI♥ . Power by Blogger